Moyem I

Year: 2017
Client: Moyem Medical Aesthetics
Location: Great World City, Singapore
Photography: Studio Periphery

Moyem is a medical aesthetics clinic that provides treatments to people who seek to enhance their physical wellness and towards a desired quality of lifestyle. We interpret the spatial design to be a representation of the artistry and sensitivity of care that is given to each patients.

The space is characterised by the artful composition of its curved profiles, the simplicity of materials and gradients of soft lighting. The corridor to rooms and niches is met with a balance of crisp and rounded edges. Warm skin tone permeates the treatment rooms, creating an intimate environment for treatments.

Studio Juju’s consideration of the clinic’s aesthetic pursues an atmosphere that exudes confidence, in gentle spirit.